Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Starch citrate"'
Publikováno v:
BMC Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
Abstract Modification of starch is a potential basic research aiming to improve its water barrier properties. The general purpose of this study is to manufacture cross-linked iodinated starch citrate (ISC) with a degree of substitution (DS) ≈ 0.1 b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eb1ab83be374e2182bfcad42004e6f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antoni Golachowski, Wioletta Drożdż, Magdalena Golachowska, Małgorzata Kapelko-Żeberska, Bartosz Raszewski
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1311 (2020)
Starch modification by chemical reaction is widely used to improve the properties of native starch. Modified by citric acid, starch is characterized by specific properties resulting from the presence of citrate residues and as a result of cross-linki
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02acfeaa260544afb4816e044293739a
Autor:
Małgorzata Kapelko-Żeberska, Magdalena Golachowska, Antoni Golachowski, Bartosz Raszewski, Wioletta Drożdż
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 1311, p 1311 (2020)
Foods
Foods
Starch modification by chemical reaction is widely used to improve the properties of native starch. Modified by citric acid, starch is characterized by specific properties resulting from the presence of citrate residues and as a result of cross-linki
Autor:
Oluwatoyin Adenike, Fabiyi, Oluwaseyi Damilare, Saliu, Abiodun Olufunmilayo, Claudius-Cole, Israel Olayiwola, Olaniyi, Oreoluwa Victor, Oguntebi, Gabriel Ademola, Olatunji
Publikováno v:
Biotechnology Reports
Highlights • Starch bio-polymer is a promising material in controlled release formulations for Meloidogyne incognita management. • The porous starch and starch citrate bio-polymer was prepared and characterised with FTIR, SEM and TGA. • The SEM
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.