Zobrazeno 1 - 10
of 792
pro vyhledávání: '"Starch binding"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiuqin Feng, Md. Mostafijur Rahman, Qian Hu, Bang Wang, Hassan Karim, Carlos Guzmán, Wendy Harwood, Qiang Xu, Yazhou Zhang, Huaping Tang, Yunfeng Jiang, Pengfei Qi, Mei Deng, Jian Ma, Jingyu Lan, Jirui Wang, Guoyue Chen, Xiujin Lan, Yuming Wei, Youliang Zheng, Qiantao Jiang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Granule-bound starch synthase I (HvGBSSI) is encoded by the barley waxy (Wx-1) gene and is the sole enzyme in the synthesis of amylose. Here, a Wx-1 mutant was identified from an ethyl methane sulfonate (EMS)-mutagenized barley population. There were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08d71b745b054756ad97f65baaf64398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 13, p 5033 (2023)
In the starch processing industry including the food and pharmaceutical industries, α-amylase is an important enzyme that hydrolyses the α-1,4 glycosidic bonds in starch, producing shorter maltooligosaccharides. In plants, starch molecules are orga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ea3ddf2e3854628a7d99ebd8f034065
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 533-548 (2020)
The objective of this study was to investigate the influence of granule-bound starch-binding domain fusion gene expression on the structure and properties of potato starch. The glgB/GASBD fusion gene and the glgB gene for control were transferred int
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/047a925d6e3c4c69b6521acedde3cbaf
Autor:
Yu Wang, Yazhen Wu, Stefan Jarl Christensen, Štefan Janeček, Yuxiang Bai, Marie Sofie Møller, Birte Svensson
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 3, p 1320 (2023)
A broad range of enzymes are used to modify starch for various applications. Here, a thermophilic 4-α-glucanotransferase from Thermoproteus uzoniensis (TuαGT) is engineered by N-terminal fusion of the starch binding domains (SBDs) of carbohydrate b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c13af1bd016647a383380e891e8dd09a
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2021)
The elongation of the linear chains of starch is undertaken by starch synthases. class 3 of starch synthase (SS3) has a specific feature: a long N-terminal region containing starch binding domains (SBDs). In this work, we analyze in vivo the contribu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39a8c446431a4e75919d0ab429ccb515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.