Zobrazeno 1 - 10
of 4 679
pro vyhledávání: '"Starch binding"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Construction and Building Materials 22 August 2023 393
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 5, Pp 118-125 (2023)
Four varieties in Northeast China rice were used as research materials, and starch bound lipids and free lipids in the rice were detected based on high-resolution mass spectrometry. A total of 371 types of free lipids (including glycerol phospholipid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a73d66d48ae34972b24130b847525958
Autor:
Wang, Yu1 (AUTHOR), Wu, Yazhen2 (AUTHOR), Christensen, Stefan Jarl3 (AUTHOR), Janeček, Štefan4,5 (AUTHOR), Bai, Yuxiang2 (AUTHOR), Møller, Marie Sofie6 (AUTHOR) msmo@dtu.dk, Svensson, Birte1 (AUTHOR) msmo@dtu.dk
Publikováno v:
Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 3, p1320. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prathap, Pragna1 (AUTHOR) pragna.prathap@student.unimelb.edu.au, Chauhan, Surinder S.1 (AUTHOR) ss.chauhan@unimelb.edu.au, Leury, Brian J.1 (AUTHOR) brianjl@unimelb.edu.au, Cottrell, Jeremy J.1 (AUTHOR) jcottrell@unimelb.edu.au, Joy, Aleena1 (AUTHOR) aleenajoyj@student.unimelb.edu.au, Zhang, Minghao1 (AUTHOR) minghao@student.unimelb.edu.au, Dunshea, Frank R.1,2 (AUTHOR) fdunshea@unimelb.edu.au
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jun2022, Vol. 12 Issue 11, p1396-1396. 13p.
Autor:
Yu Wang, Yazhen Wu, Stefan Jarl Christensen, Štefan Janeček, Yuxiang Bai, Marie Sofie Møller, Birte Svensson
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 3, p 1320 (2023)
A broad range of enzymes are used to modify starch for various applications. Here, a thermophilic 4-α-glucanotransferase from Thermoproteus uzoniensis (TuαGT) is engineered by N-terminal fusion of the starch binding domains (SBDs) of carbohydrate b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c13af1bd016647a383380e891e8dd09a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.