Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Stara, Giuseppe"'
Autor:
Campus, Marco, Addis, Maria Filippa, Cappuccinelli, Roberto, Porcu, Maria Cristina, Pretti, Luca, Tedde, Vittorio, Secchi, Nicola, Stara, Giuseppe, Roggio, Tonina
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 96(2):192-198
Autor:
Sanguinetti, Anna Maria, Secchi, Nicola, Del Caro, Alessandra, Catzeddu, Pasquale, Roggio, Tonina, Stara, Giuseppe, Madrau, Monica Assunta, Piga, Antonio <1965- >
The shelflife extension by MAP and AP of a typical cheese tart was studied. Baked tarts were packaged inside barrier to gas trays and wrapped with a barrier to gas and water film. Four batches were prepared: 1) Control; 2) MAP with different N2/CO2 r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::26e4158851510ccd07ae2934e0e49325
http://eprints.uniss.it/5186/
http://eprints.uniss.it/5186/
Autor:
Secchi, Nicola, Stara, Giuseppe, Catzeddu, Pasquale, Piga, Antonio <1965- >, Scano, Efisio Antonio, Roggio, Tonina
Cookies are characterised by moisture and water activity (aw) higher than 7% and 0.5, respectively. Cookies have the capacity of bending after baking, when they are fresh, unlike biscuits that break when bent. Hardening is the main cause of quality d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::32c1ab74054989617e4d0b16fe7db113
http://eprints.uniss.it/1584/
http://eprints.uniss.it/1584/
Autor:
Piga, Antonio <1965- >, Catzeddu, Pasquale, Roggio, Tonina, Scano, Efisio Antonio, Secchi, Nicola, Stara, Giuseppe
In this study, the evolution of texture of cookies made with a traditional recipe or by substituting partially sucrose with inverted sugar has been followed. Moisture content and aw have also been checked during storage. Results clearly indicate that
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::1ec88347bddfe43db05d98bf26555b25
http://eprints.uniss.it/1586/
http://eprints.uniss.it/1586/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.