Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Stanojević, Ljiljana P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ekonomija: teorija i praksa, Vol 14, Iss 2, Pp 101-118 (2021)
It is important for every consumer that the product he consumes is of good quality and safe for his health. An organic product for the consumer means quality and health. It is of crucial importance to look into the the organic food market, and based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0b885c2b4a24883922af55ee03b285b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stevanović Marija, Stanojević Ljiljana, Danilović Bojana, Stojanović Sanja, Najman Stevo, Cakić Milorad, Cvetković Dragan
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 74, Iss 6, Pp 365-376 (2020)
The aim of the presented work was to investigate the potential of aqueous extract of cultivated strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) leaves for stabilization of silver nanoparticles (AgNPs-E) synthesized at room (RT) and boiling temperature (BT). T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed13f4819b3d4085aab5a2851b3a0b3d
Autor:
Dragičević-Radičević Tatjana, Stanojević Ljiljana, Milanović Vesna, Katanić Zoran, Todosijević-Lazović Snežana
Publikováno v:
Ekonomika Poljoprivrede (1979), Vol 67, Iss 2, Pp 329-343 (2020)
During the past few decades many types of research have been studied Corporate Social Responsibility (CSR) but the most of these researches were focused on CSR effect on enterprise performance, but less attention has been given to the public percepti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68ca19e24ddf46d68f50a86ea73c49bf