Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Stankowski Sławomir"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 1, Pp 53-66 (2021)
The study investigates rheological properties of dough and baking process made from flour obtained by milling grains from ancient varieties of wheat (einkorn, emmer and spelt), compared to common wheat flour dough (Arkadia variety). The findings show
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e056ab6376a4b37953ea85faadfa081
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 2, Pp 269-278 (2020)
The study presents assessment of commodity characteristics of grains from ancient varieties of wheat (einkorn, emmer and spelt) in comparison to grains of the conventional wheat cultivar Arkadia. The findings related to the grain of einkorn and emmer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a97cbe48e01d41dc9d4635dcd6eb43d7
Publikováno v:
Soil Science Annual, Vol 69, Iss 3, Pp 177-183 (2018)
The addition of lime and gypsum to wood ash and straw ash were used in the studies. The subject of the study was estimation of the fertilization effect of biomass, ash, gypsum and lime on the content of macro- and microelements in soil and grain of s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9efea44b4614401887cdc9aea104f6d5
Autor:
Stankowski, Sławomir1 (AUTHOR), Jaroszewska, Anna1 (AUTHOR), Osińska, Beata2 (AUTHOR), Tomaszewicz, Tomasz3 (AUTHOR), Gibczyńska, Marzena4 (AUTHOR) marzena.gibczynska@zut.edu.pl
Publikováno v:
Agronomy. Sep2022, Vol. 12 Issue 9, p2072-2072. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomaszewicz, Tomasz, Chudecka, Justyna, Stankowski, Sławomir, Bashutska, Ulana, Gibczyńska, Marzena
Publikováno v:
Polish Journal of Agronomy; Mar2022, Vol. 48, p21-27, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.