Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Stanca, A.M."'
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2003 Jan 01. 31(1/2), 137-144.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23787214
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1984 Jan 01. 12(1/2), 59-65.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23781527
Autor:
Molina-Cano, J.L., Christou, P., Graner, A., Hammer, K., Jouve, N., Keller, B., Lasa, J.M., Powell, W., Royo, C., Shewry, P., Stanca, A.M.
Publikováno v:
Meeting of the Eucarpia Cereal Section
Meeting of the Eucarpia Cereal Section, Nov 2006, Lleida, Spain. CIHEAM, pp.481, 2008, Options Méditerranéennes : Série A. Séminaires Méditerranéens, 978-2-85352-404-9
Meeting of the Eucarpia Cereal Section, Nov 2006, Lleida, Spain. CIHEAM, pp.481, 2008, Options Méditerranéennes : Série A. Séminaires Méditerranéens, 978-2-85352-404-9
International audience; At the beginning of the 21 st Century, Mankind faces the challenge of feeding a growing population with increasing demande in quantity and quality of food. Land and water resources are limited and threatened by degradation wor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a8b24a8152d161f0f6bd926259150b9b
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02482785
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02482785
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular Breeding; Oct2004, Vol. 14 Issue 3, p265-273, 9p
Autor:
Arru, L., Faccini, N., Govoni, C., Cattivelli, L., Pecchioni, N., Delogu, G., Stanca, A.M., Valè, G.
Publikováno v:
Crop Science; May/Jun2003, Vol. 43 Issue 3, p1036, 7p, 2 Diagrams, 2 Charts
Diversity in the Response to Low Temperature in Representative Barley Genotypes Cultivated in Europe
Autor:
Rizza, F., Pagani, D., Gut, M., Prášil, I.T., Lago, C., Tondelli, A., Orrù, L., Mazzucotelli, E., Francia, E., Badeck, F.‐W., Crosatti, C., Terzi, V., Cattivelli, L., Stanca, A.M.
Publikováno v:
Crop Science; November 2011, Vol. 51 Issue: 6 p2759-2779, 21p
Publikováno v:
Journal of Cereal Science; May 1999, Vol. 29 Issue: 3 p257-260, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.