Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Stakhurlova, A.A."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 17, p 00147 (2020)
Diet correction according to the nutrition enrichment with physiologically valuable nutrients becomes one of the most important issues. Its solution is possible by inclusion in the formulation of food products of raw materials that are characterized
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c423a85cc2b49cb833f9f4a90e4ed90
Autor:
Fayzrakhmanov, D., Ziganshin, B., Nezhmetdinova, F., Shaydullin, R., Stakhurlova, A.A., Derkanosova, N. M., Aristov, A. V., Ponomareva, I. N., Sutolkin, A. A.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2020, Vol. 17, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.