Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Stajić, Slaviša"'
Autor:
Stamenić Tamara, Petričević Maja, Šobajić Slađana, Stajić Slaviša, Stanišić Nikola, Keškić Tanja, Živković Vladimir
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 39, Iss 1, Pp 73-86 (2023)
Enhancing diet quality is a recognized strategy for reducing the burden of non-communicable diseases (NCDs), making it a primary focus of public health policies worldwide. The Nutri-Score, a front-of-pack labeling logo utilizing five color-coded lett
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/706b301588994a7e847bfa709d3db953
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kurćubić, Vladimir S., Đurović, Vesna, Stajić, Slaviša B., Dmitrić, Marko, Živković, Saša, Kurćubić, Luka V., Mašković, Pavle Z., Mašković, Jelena, Mitić, Milan, Živković, Vladimir, Jakovljević, Vladimir
Publikováno v:
Antibiotics (2079-6382); Oct2024, Vol. 13 Issue 10, p980, 25p
Publikováno v:
Meat Technology. 2023, Vol. 64 Issue 2, p206-211. 6p.
Autor:
Stajić Slaviša, Stanišić Nikola, Lević Steva, Tomović Vladimir, Lilić Slobodan, Vranić Danijela, Jokanović Marija, Živković Dušan
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 4, Pp 367-375 (2018)
The aim of this study was to determine the extent of changes in physico-chemical and sensory properties of dry fermented sausages where pork backfat was partly replaced by flaxseed oil used as liquid (FXL), after encapsulation (FXE), and pre-emulsifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77a505d88f9b4f2fa2c9e8a9555d0c29
Autor:
STAJIĆ, SLAVIŠA1 stajic@agrif.bg.ac.rs, TOMASEVIC, IGOR1, TOMOVIĆ, VLADIMIR2, STANIŠIĆ, NIKOLA3
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2022, Vol. 61 Issue 3, p277-285. 9p.
Autor:
Tomašević Igor B., Đekić Ilija V., Aćimović Milica G., Stajić Slaviša B., Tomović Vladimir M.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2017, Iss 48, Pp 275-284 (2017)
Frankfurters seasoned with conventional and organic garlic or coriander were investigated for the differences in taste and odor intensities, instrumental color and oxidative stability during 35 days of cold storage. Garlic powder, both organic (0.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45f0cbf09d194d3c8db045eac84a40a7
Autor:
Živković Dušan, Lilić Slobodan, Stajić Slaviša, Vranić Danijela, Trbović Dejana, Stanišić Nikola
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 33, Iss 2, Pp 221-231 (2017)
The aim of this experiment was to examine the effect of the addition of extruded flaxseed to chicken feed on physico-chemical and sensory characteristics of breast and leg-thigh meat. The basic chemical composition, pH value, instrumental colour and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b482758335848189ad0837f9fbe98e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.