Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Staff canteen"'
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 5, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Abstract Background Lunch provision is expected to improve the nutritional status of Cambodian garment workers. The objective of this study is to evaluate the effects of a model lunch provision through a canteen on anthropometry, hemoglobin, and micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d9e81d2e2e944fea3905fbec8d8a3d7
Publikováno v:
Nutrients, Vol 10, Iss 8, p 1010 (2018)
The objective of this paper is to compare food consumption by Cambodian garment workers with and without access to a free model lunch provision through a factory-based canteen. Data from an exploratory randomised controlled trial were analysed. In to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c418009f4afb4bd99eaf62c1ef0e7cdd
Publikováno v:
Nutrients, Vol 9, Iss 7, p 782 (2017)
Background: The establishment of staff canteens is expected to improve the nutritional situation of Cambodian garment workers. The objective of this study is to assess the nutritive value of low-price model lunch sets provided at a garment factory in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17028e7810a447f0b722ca5ab0bbc631
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 5, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
BMC nutrition
BMC nutrition
Background Lunch provision is expected to improve the nutritional status of Cambodian garment workers. The objective of this study is to evaluate the effects of a model lunch provision through a canteen on anthropometry, hemoglobin, and micronutrient
Publikováno v:
Nutrients, Vol 10, Iss 8, p 1010 (2018)
Nutrients
Nutrients 10(8):1010 doi: 10.3390/nu10081010
Nutrients
Nutrients 10(8):1010 doi: 10.3390/nu10081010
The objective of this paper is to compare food consumption by Cambodian garment workers with and without access to a free model lunch provision through a factory-based canteen. Data from an exploratory randomised controlled trial were analysed. In to
Publikováno v:
Nutrients; Volume 9; Issue 7; Pages: 782
Background: The establishment of staff canteens is expected to improve the nutritional situation of Cambodian garment workers. The objective of this study is to assess the nutritive value of low-price model lunch sets provided at a garment factory in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.