Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Stadie, Jasmin"'
Autor:
Stadie, Jasmin
Water kefir consists of a symbiotic association of different bacteria and yeasts embedded in polysaccharide grains, which ferment a sucrose solution supplemented with dried fruits to a tasty beverage. Different consortia harbor microbiomes comprising
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::3032c40e150b80f642778874ff49f485
https://mediatum.ub.tum.de/1161074
https://mediatum.ub.tum.de/1161074
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.