Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Stabellini, Barbara"'
Publikováno v:
Creative Food Cycles-Book 1
Food waste is an increasingly central issue in our daily lives. It is estimated that, every year, a third of food produced for human consumption is wasted. Considering this, the paper illustrates the experience of the “Uovo di Colombo Lab”, a pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::16de0f8258b12b61703af2386a74dbab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Food is becoming a design material: is no longer of interest only to cooks and pastry chef but also to designers. The design of the new "material-food" creates new sensory worlds: as a result, the taste is analysed as a new and unexpected experience.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::09a4f5e6e272e835dc6b8c7f94e3c89f