Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Stój, Anna"'
Autor:
Stój, Anna1 (AUTHOR) anna.stoj@up.lublin.pl, Wojnowski, Wojciech2,3 (AUTHOR) wojciech.wojnowski@pg.edu.pl, Płotka-Wasylka, Justyna2 (AUTHOR) juswasyl@pg.edu.pl, Czernecki, Tomasz1 (AUTHOR), Kapusta, Ireneusz Tomasz4 (AUTHOR) ikapusta@ur.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 19, p4667. 13p.
Autor:
Niedźwiedź, Iwona, Płotka-Wasylka, Justyna, Kapusta, Ireneusz, Simeonov, Vasil, Stój, Anna, Waśko, Adam, Pawłat, Joanna, Polak-Berecka, Magdalena
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2022 381
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2022 371
Autor:
Stój, Anna1 (AUTHOR) anna.stoj@up.lublin.pl, Czernecki, Tomasz1 (AUTHOR), Domagała, Dorota2 (AUTHOR) anna.stoj@up.lublin.pl
Publikováno v:
Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 4, p1961. 18p.
Autor:
Stój Anna
Publikováno v:
Postępy Mikrobiologii, Vol 59, Iss 2, Pp 167-178 (2020)
The effect of Saccharomyces cerevisiae yeast on the content of volatile compounds, ethanol, glycerol and volatile acidity of wines as well as the importance of inoculation with non-Saccharomyces and S. cerevisiae yeast for improving the aromatic comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ac02d479b604a03b4564254f086413d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stój, Anna1
Publikováno v:
Advancements of Microbiology. 2020, Vol. 59 Issue 2, p167-178. 12p.
Autor:
Stój, Anna1 anna.stoj@up.lublin.pl, Czernecki, Tomasz1, Domagała, Dorota2, Targoński, Zdzisław1
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017 Supplement, Vol. 20, pS5830-S845. 16p. 6 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.