Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sriwichai Wichien"'
Autor:
Chaiya Dechapon, Phungamngoen Chanthima, Eadmusik Sunee, Sriwichai Wichien, Subcharoen Ekkasit
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 302, p 02005 (2021)
Cordyceps militaris has been treated as a functional food and supplementary food for several years. In recent studies, active components in Cordyceps militaris have received great attention and promoted health. Drying technology is a common method an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc460235b8a84f0a876077b4547ff78d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Detchewa, Pakkawat, Prasajak, Patcharee, Phungamngoen, Chanthima, Sriwichai, Wichien, Naivikul, Onanong, Moongngarm, Anuchita
Publikováno v:
In LWT January 2022 153
Autor:
Sriwichai, Wichien, Collin, Myriam, Tranbarger, Timothy J., Berger, Jacques, Avallone, Sylvie
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2017 75:279-285
Publikováno v:
International Journal for Vitamin & Nutrition Research; Jul2023, Vol. 93 Issue 4, p298-307, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sriwichai, Wichien
La carence en vitamine A est un problème de santé publique dans de nombreux pays et elle touche particulièrement les groupes vulnérables. Un régime alimentaire varié permet de lutter durablement contre cette carence. Les fruits et légumes ont
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016MONTT176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sroy S; QualiSud, Univ Montpellier, CIRAD, Institut Agro, Université d'Avignon, Université de la Réunion, Montpellier, France.; Faculty of Chemical and Food Engineering, Institute of Technology of Cambodia, Phnom Penh, Cambodia., Servent A; QualiSud, Univ Montpellier, CIRAD, Institut Agro, Université d'Avignon, Université de la Réunion, Montpellier, France.; CIRAD, UMR Qualisud, Montpellier, France., Sriwichai W; King Mongkut's University of Technology North Bangkok, Faculty of Agro-Industry, Department of Innovation and Technology of Product Development, Prachinburi, Thailand., In S; Faculty of Chemical and Food Engineering, Institute of Technology of Cambodia, Phnom Penh, Cambodia., Avallone S; QualiSud, Univ Montpellier, CIRAD, Institut Agro, Université d'Avignon, Université de la Réunion, Montpellier, France.
Publikováno v:
International journal for vitamin and nutrition research. Internationale Zeitschrift fur Vitamin- und Ernahrungsforschung. Journal international de vitaminologie et de nutrition [Int J Vitam Nutr Res] 2023 Aug; Vol. 93 (4), pp. 298-307. Date of Electronic Publication: 2021 Sep 20.