Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Srivijeindran, S."'
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2022 1
Publikováno v:
Ceylon Journal of Science; 2024, Vol. 53 Issue 3, p313-320, 9p
Publikováno v:
International Journal on Food, Agriculture & Natural Resources; 2024, Vol. 5 Issue 2, p38-43, 6p
Autor:
Subajini, M., Anushiyaa, A., Nilukshiya, P., Rajeenthini, J., Roxsy, V., Sanjayan, A., Tanussalini, S., Thayalini, T., Srivijeindran, S.
Publikováno v:
Current Scientia; 2024, Vol. 27 Issue 1, p40-49, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sivakumar S; Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Jaffna, Sri Lanka., Srithayalan S; Palmyrah Research Institute, Jaffna, Sri Lanka., Arunraj K; Palmyrah Research Institute, Jaffna, Sri Lanka., Arumukham M; Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Jaffna, Sri Lanka., Ganeshalingam S; Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Jaffna, Sri Lanka., Kugamoorthy V; Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Jaffna, Sri Lanka.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2024 May 17; Vol. 10 (10), pp. e31516. Date of Electronic Publication: 2024 May 17 (Print Publication: 2024).