Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Srivastav PP"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kumar S; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, West Bengal, India., Pipliya S; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, West Bengal, India., Srivastav PP; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, West Bengal, India., Srivastava B; Department of Food Engineering & Technology, Tezpur University, Tezpur, Assam, India., Battula SR; School of Energy Science and Engineering, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, West Bengal, India., Sen R; Department of Biotechnology, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, West Bengal, India.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2024 Oct; Vol. 89 (10), pp. 6127-6141. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 26.
Autor:
Gupta RK; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur 721302, India., Pipliya S; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur 721302, India., Karunanithi S; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur 721302, India., Eswaran U GM; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur 721302, India., Kumar S; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur 721302, India., Mandliya S; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur 721302, India., Srivastav PP; Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur 721302, India., Suthar T; Independent Researcher, Chicago, IL 60616, USA., Shaikh AM; Faculty of Agriculture, Food Science and Environmental Management, Institute of Food Science, University of Debrecen, 4032 Debrecen, Hungary.; Doctoral School of Food Science & Nutrition, University of Debrecen, Böszörményi út 138, 4032 Debrecen, Hungary.; World Food Forum, I-00100 Rome, Italy., Harsányi E; Agricultural Research Institutes and Academic Farming (AKIT), Faculty of Agriculture, Food Science and Environmental Management, University of Debrecen, 4032 Debrecen, Hungary., Kovács B; Faculty of Agriculture, Food Science and Environmental Management, Institute of Food Science, University of Debrecen, 4032 Debrecen, Hungary.; Doctoral School of Food Science & Nutrition, University of Debrecen, Böszörményi út 138, 4032 Debrecen, Hungary.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Sep 30; Vol. 13 (19). Date of Electronic Publication: 2024 Sep 30.
Effect of harvest-to-cooling delay and precooling on Kufri Jyoti (Solanum tuberosum) potato quality.
Autor:
Palle AA; Center for Rural Development and Innovative Sustainable Technology, IIT Kharagpur, India. Electronic address: aphiya.amulya@iitkgp.ac.in., Rakshit M; Department of Agricultural and Food Engineering, IIT Kharagpur, India., Srivastav PP; Department of Agricultural and Food Engineering, IIT Kharagpur, India.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Sep 15; Vol. 452, pp. 139528. Date of Electronic Publication: 2024 May 06.