Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Srisengfa, Yanin"'
Autor:
Wong, Randi J., Mohamad, Yara, Srisengfa, Yanin T., Kent, Dorothea S., Seetharaman, Srilakshmi, Shah, Rupal J., Lai, Jennifer C. *
Publikováno v:
In American Journal of Transplantation January 2021 21(1):241-246
Autor:
Rubin, Jessica B., Srisengfa, Yanin T., Albhaisi, Somaya, Acharya, Chathur, Nangia, Gayatri, Shaikh, Tahira, Thacker, Leroy R., Reddy, K. Rajender, Tandon, Puneeta, Bajaj, Jasmohan S., Lai, Jennifer C.
Publikováno v:
In Clinical Gastroenterology and Hepatology December 2020 18(13):3046-3048
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Grace, Cedars, Marcelle I., Huddleston, Heather, Chiou, Sy Han, Srisengfa, Yanin T., Sarkar, Monika
Publikováno v:
In Gastroenterology May 2023 164(6) Supplement:S
Autor:
Wong, Florence, Reddy, K. Rajender, Tandon, Puneeta, Lai, Jennifer C., Jagarlamudi, Nishita, Weir, Vanessa, Kok, Beverley, Kalainy, Sylvia, Srisengfa, Yanin T., Albhaisi, Somaya, Reuter, Bradley, Acharya, Chathur, Shaw, Jawaid, Thacker, Leroy R., Bajaj, Jasmohan S.
Publikováno v:
Liver Transplantation; Apr2022, Vol. 28 Issue 4, p560-570, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology, vol 85, iss 13
We set out to identify the viable and total bacterial content in milk as it passes through a large-scale, dairy product manufacturing plant for pasteurization, concentration, separation, blending, and storage prior to cheese manufacture. A total of 1
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::dc8eb5a1e193a5727d906556499cebf1
https://escholarship.org/uc/item/6jt4m9z9
https://escholarship.org/uc/item/6jt4m9z9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.