Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Srisang N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 293, p 04003 (2019)
Grading according to the sizes is an important value adding technique for Robusta green coffee bean. Mechanical grading can increase the sorting efficiency and the need for workers is decreased. Therefore, the sorting efficiency of size grading machi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5aa0ae6118b4e16a5a0a3fd1a4061a6
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 192, p 03005 (2018)
Betel nut kernel is an important raw material in the leather and dye industries. The quality control after harvest is necessary, especially, the excess moisture content may cause the spoilage. Therefore, this research aims to study the betel nut frui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2d27719cfa040a7be6050548b34508d
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 192, p 03017 (2018)
The steaming process with revolved sieve was studied as a function of steaming time and revolution velocity. The quality of parboiled rice in terms of thermal property, head rice yield and color was investigated and compared to the conventional steam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e00e5bd669e4ff78fb02bdc3a34e8e2