Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Srisakda P"'
Publikováno v:
Engineering and Applied Science Research, Vol 49, Iss 1, Pp 18-28 (2022)
Road transportation is the main factor affecting high greenhouse gas (GHG) emissions and poor air quality in the atmosphere. One cause is traffic congestion on urban streets due to plenty of travel demand over road network capacity and inefficient tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51e3b8297af042f0a14fa47d8710fca0
Autor:
Juntima Photi, Kunchit Judprasong, Sueppong Gowachirapant, Premmin Srisakda, Jutharat Supanuwat, Christophe Zeder
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3513 (2023)
Direct iodization in fish sauce, soy sauce, and seasoning sauces plays a crucial role in optimizing the iodine intake of Thailand’s people. However, determining the iodine content to ensure that these sauces meet the standard of Thailand’s Food a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3abbc281b6384db58cfcd142073f7024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Engineering and Applied Science Research, Vol 44, Iss 4, Pp 222-226 (2017)
Since a hybrid vehicle consumes less gasoline, especially in traffic congestion, it is expected to reduce fuel consumption from vehicles in a city like Bangkok. Thus, the reduction in fuel consumption after introducing hybrid car should be estimated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29af0b70e52840589a2aac7a7c73aa56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Development of Indicators of Learner's Key Competencies Based on the Basic Education Core Curriculum
Publikováno v:
Procedia Social and Behavioral Sciences; February 2016, Vol. 217 Issue: 1 p239-248, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nimmannun K; Institute of Nutrition, Mahidol University, Nakhon Pathom, Thailand., Davis CR; Department of Nutritional Sciences, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA., Srisakda P; Institute of Nutrition, Mahidol University, Nakhon Pathom, Thailand., Gannon BM; Department of Nutritional Sciences, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA., Tanumihardjo SA; Department of Nutritional Sciences, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA., Udomkesmalee E; Institute of Nutrition, Mahidol University, Nakhon Pathom, Thailand.
Publikováno v:
The Journal of nutrition [J Nutr] 2023 Jan 14; Vol. 152 (12), pp. 2689-2698.