Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Srinual P"'
Autor:
Anisa Rilla Lubis, Nguyen Vu Linh, Orranee Srinual, Camilla Maria Fontana, Khambou Tayyamath, Supreya Wannavijit, Punika Ninyamasiri, Toungporn Uttarotai, Wanaporn Tapingkae, Yuthana Phimolsiripol, Hien V. Van Doan
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract This study explores the effects of dietary supplementation with passion fruit peel pectin (Passiflora edulis) and red yeast cell walls (Sporidiobolus pararoseus) on growth performance, immunity, intestinal morphology, gene expression, and gu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44c72c6dacf94be19628a84aa9922da8
Autor:
Orranee Srinual, Chanidapha Kanmanee, Phatchari Srinual, Thanongsak Chaiyaso, Mongkol Yachai, Tanya Tapingkae, Wanaporn Tapingkae
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 22, p 3198 (2024)
Supplementation with spent mushroom substrate (SMS) as an exogenous enzyme in broiler diets represents a promising nutritional strategy to enhance production efficiency and reduce costs. To assess the effects of SMS enzyme products on various paramet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cba4f9326b74e6ab8a381d2dd9f12bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Phruedrada Kaewtui, Chompunut Lumsangkul, Apinya Satsook, Korawan Sringarm, Chaiwat Arjin, Wanaporn Tapingkae, Pimporn Khamtavee, Orranee Srinual, Montri Punyatong, Kiattisak Huanhong, Peerawit Chongrattanameteekul, Natpasit Rattaworapanit, Thanawut Mangkang, Raktham Mektrirat
Publikováno v:
Life, Vol 14, Iss 11, p 1481 (2024)
The utilization of mangosteen biomass not only solves environmental problems but also raises the value of agricultural waste. The current study aimed to evaluate the potential of mangosteen pericarp extract (MPE) for enhancing the immunity and produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92a244c6e9f7461b9f6e07cc18ab4700
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shahrbanou Hosseini, Bertram Brenig, Sunattinee Winitchakorn, Chanidapha Kanmanee, Orranee Srinual, Wanaporn Tapingkae, Kesinee Gatphayak
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Toxic fungal species produce hazardous substances known as mycotoxins. Consumption of mycotoxin contaminated feed and food causes a variety of dangerous diseases and can even lead to death of animals and humans, raising global concerns for adverse he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c66251bccab8416e9efaad51a48391e7