Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Srianta, I."'
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 3, Pp 280-284 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b741ab9d9e74700b4adae737d7217dd
Publikováno v:
Food Research, Vol 1, Iss 4, Pp 114-117 (2017)
The objective of this research was to study the physicochemical and sensory characteristics of reduced sugar starfruit juice. Cloudy starfruit juice produced by juicing of the edible part of starfruit, then the obtained filtrate was formulated with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b751ba27df904bab8f10ba7ab5026128
In vivo evaluation of Monascus-fermented durian seed for antidiabetic and antihypercholesterol agent
Publikováno v:
Food Research, Vol 1, Iss 3, Pp 83-88 (2017)
Monascus-fermented durian seed (MFDS) had been developed previously. This research was aimed to evaluate the MFDS for antidiabetic and antihypercholesterol agent with in vivo method using Wistar rat. The MFDS was produced by inoculating the spore s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f11ee71d10bc44c48d05ce1c5aa1e082
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.