Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Spyropoulos D"'
Autor:
Engel K-H, Feigenbaum A, Lhuguenot J-C, Mennes W, Nielsen KR, Pratt I, Jany K-D, Spyropoulos D, Theobald A
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 10, Iss 10 (2012)
The EFSA Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids and Materials in Contact with Food (AFC Panel) and the subsequent Panel on Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings and Processing Aids (CEF Panel) have undertaken evaluations of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43f95fbb4aff48b2b5f6bc5a98be496b
Autor:
Spandonidis, C. C.1 rdprojects@prismael.com, Spyropoulos, D.1, Galiatsatos, N.1, Giannopoulos, F.1, Karageorgiou, D.1
Publikováno v:
Journal of Engineering Science & Technology Review. 2021, Vol. 14 Issue 2, p113-118. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Purpose: To report the clinical outcomes of the use of a novel specially designed scleral fixated intraocular lens, the Carlevale intraocular lens (carlevale IOL, Soleko, Italy) for the correction of aphakia in the absence of capsular support of vari
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::9412350f82de9f4fd6234627fff15fb1
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3118857
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3118857
The bonding quality of bonding to polyether ether ketone (PEEK) after different surface treatments and adhesive regimens was assessed through shear bond strength. MATERIALS AND METHODS: Sixty modified PEEK disks were cut out of BioHPP round blanks us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d1d7d547dc0d89764a2b772cd6c146c0
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3120852
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3120852
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barthélémy, E.1 (AUTHOR) eric.barthelemy@efsa.europa.eu, Spyropoulos, D.1 (AUTHOR), Milana, M.-R.2 (AUTHOR), Pfaff, K.3 (AUTHOR), Gontard, N.4 (AUTHOR), Lampi, E.5 (AUTHOR), Castle, L.6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Mar2014, Vol. 31 Issue 3, p490-497. 8p.
Publikováno v:
Journal of Pain Research, Vol Volume 15, Pp 2139-2148 (2022)
Brenda C Lovette,1,2 Sarah M Bannon,2,3 Daphne Catherine Spyropoulos,4 Ana-Maria Vranceanu,2,3 Jonathan Greenberg2,3 1Department of Rehabilitation Sciences, MGH Institute of Health Professions, Boston, MA, USA; 2Center for Health Outcomes and Interdi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f6e7c08d773407eaf08aac7790df45e