Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Spunar, J."'
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Mar 01. 36(1), 1-10.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23789865
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ritala, Anneli, Teeri, Teemu, Marttila, S., Wilhelmson, Annika, Kaur, S., Rasmussen, S., Nuutila, Anna-Maria
Publikováno v:
Ritala, A, Teeri, T, Marttila, S, Wilhelmson, A, Kaur, S, Rasmussen, S & Nuutila, A-M 2004, Transgenic barley in brewing : Detection of transgene and heterologous protein levels . in J Spunar & J Janikova (eds), 9th International Barley Genetics Symposium : Book of Abstracts and CD-ROM Proceedings ., 102, Institute of Agricultural and Food Information, Czech Journal of Genetics and Plant Breeding, no. Special Issue, vol. 40, pp. 487-492, 9th International Barley Genetics Symposium, Brno, Czech Republic, 20/06/04 .
Genetically modified (GM) raw materials and products have appeared on the market. The aim was to find out through a model case whether the threshold of 1% of GM contamination in foods is detectable using the present analytical methods. Transgenic bar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::5841745930dd437f76b686348289de00
https://cris.vtt.fi/en/publications/80bc03a6-bc72-4260-918f-96b1486ccb56
https://cris.vtt.fi/en/publications/80bc03a6-bc72-4260-918f-96b1486ccb56