Zobrazeno 1 - 10
of 352
pro vyhledávání: '"Spread factor"'
Assessment of Physicochemical, Functional, Rheological and end-use properties of Tribulus terrestris
Autor:
Muhammad Usman Khalid, Muhammad Tauseef Sultan, Ahmad Mujtaba Noman, Hassan Raza, Muzzamal Hussain, Ahmed H. El-Ghorab, Mohammed M. Ghoneim, Mohamed E. Shaker, Mohamed A. Abdelgawad, Muhammad Imran, Ahmed Mujtaba, Ibrahim A. Naguib, Entessar Al Jbawi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 2854-2865 (2023)
ABSTRACTPlants are excellent food and medicinal resources because of their unique composition. Researchers have discovered that thousands of plants can help in achieving the desired health status through advanced research. This research article revea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44e50d5b5b0d46dea89a8548a4524b9a
Publikováno v:
Case Studies in Thermal Engineering, Vol 47, Iss , Pp 103048- (2023)
This study is aimed to model the temperature and mass of dried mint in a Quonset type of Greenhouse Solar Dryer (GSD). The inputs including ambient air temperature (◦C), ambient air humidity (%) and solar radiation (Wm-2) and output data including
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/311007fa63ca48c58b445ade077aa792
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pejman Hosseini Monjezi, Morteza Taki, Saman Abdanan Mehdizadeh, Abbas Rohani, Md Shamim Ahamed
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 8, p 853 (2023)
Greenhouses are essential for agricultural production in unfavorable climates. Accurate temperature predictions are critical for controlling Heating, Ventilation, Air-Conditioning, and Dehumidification (HVACD) and lighting systems to optimize plant g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/142db905c24947aa99cdc3c7c9093f11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thi Chuyen Cao, Thanh Phuong Nguyen, Thi Thu Tra Tran, Van Viet Man Le, Nu Minh Nguyet Ton, Si Nhat Nguyen
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 16:840-848
Deoiled rice bran is source of dietary fiber derived from the oil extraction process of rice bran. This material has a low soluble dietary fiber content, which needs to be improved from the nutritional perspective. In this work, a cellulase preparati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.