Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"Spray chilling"'
Autor:
Karina A. Mateus, Moisés R. dos Santos, Jocelita de Lima, Lucine F. de Bona, Maria S. T. dos Santos, Arnildo Korb, Jackeline K. Kirinus, Julcemar D. Kessler
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 34, Iss 1, Pp 63-72 (2020)
Background: Multidrug-resistant bacteria present in food of animal origin raise human and animal health concerns. Objective: To assess antimicrobial resistance of Escherichia coli isolates from sheep carcasses subjected to spray-chilling with water (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55ac4f13bb224e5697fba6620b469160
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Serena Bertoni, Beatrice Albertini, Joanna Ronowicz-Pilarczyk, Natalia Calonghi, Nadia Passerini
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 14, Iss 1, p 54 (2021)
Lipid-based biphasic microparticles are generally produced by long and complex techniques based on double emulsions. In this study, spray congealing was used as a solvent-free fabrication method with improved processability to transform water-in-oil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4436047fc2d34ff5892e9c5ecfc14460
Autor:
Carmen S. Favaro-Trindade, Fernando E. de Matos Junior, Paula K. Okuro, João Dias-Ferreira, Amanda Cano, Patricia Severino, Aleksandra Zielińska, Eliana B. Souto
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 8, p 1186 (2021)
Nanoencapsulation via spray cooling (also known as spray chilling and spray congealing) has been used with the aim to improve the functionality, solubility, and protection of drugs; as well as to reduce hygroscopicity; to modify taste and odor to ena
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8636354a86634a73b9c9459848dcea56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 12, Iss 6, p 548 (2020)
Delivery of poorly water soluble active pharmaceutical ingredients (APIs) by semi-crystalline solid dispersions prepared by spray congealing in form of microparticles (MPs) is an emerging method to increase their oral bioavailability. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66f2a014f17f4a91995814f06bcdfef1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernando Eustáquio de MATOS JUNIOR, Marcelo THOMAZINI, Marco Antonio TRINDADE, Carmen Sílvia FÁVARO-TRINDADE
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 18, Iss 4, Pp 322-331 (2015)
Resumo O aumento da conscientização do consumidor sobre a relação nutrição e saúde tem elevado os esforços para o desenvolvimento de alimentos contendo compostos bioativos capazes de promover benefícios adicionais à saúde além da nutriç
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3a67af2241a4085bb2f4edbdd0c4420