Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Spratelloides"'
Publikováno v:
鹿児島女子短期大学紀要 = BULLETIN OF KAGOSHIMA WOMEN'S COLLEGE. 59:1-4
薬味として刺身に添えられる食材には,風味を増す効果があると同時に抗菌性が注目されている.本研究では,鹿児島県民が好んで食するキビナゴの刺身において,薬味のショウガ,ミ
Autor:
Tomohiko Kawamura, Toshihiro Onitsuka, Norio Shirafuji, Masayuki Chimura, Yoshiro Watanabe, Yasuyuki Takeda
Publikováno v:
NIPPON SUISAN GAKKAISHI. 86:386-394
Publikováno v:
Ichthyological Research. 67:502-513
The amount of interspecific and ontogenetic variation in otolith shape among clupeid fishes from Japan was investigated to create a key to identify otoliths of these species found in the stomach contents of piscivorous predators, fossiliferous beds,
Publikováno v:
ABDIMAS TALENTA: Jurnal Pengabdian Kepada Masyarakat. 4:706-711
Tamban fish and spinach are one type of food that is beneficial to health. Aside from being a staple food, tamban fish have good nutritional content such as protein, fat, calcium, phosphorus, iron, vitamin A, vitamin B1 and vitamin C. Meanwhile, spin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kazue Mogi, Kazuya Misawa, Toshihisa Yamazaki, Yuta Kawada, Ryuji Toyoizumi, Kentaro Utsunomiya, Shigeo Takeuchi
Publikováno v:
Laterality
In most teleost fishes, the optic nerves decussate completely as they project to the mesencephalic region. Examination of the decussation pattern of 25 species from 11 different orders in Pisces revealed that each species shows a specific chiasmic ty
Autor:
Eun-Jin Park, Min-Soo Kim
Publikováno v:
Journal of Food Science. 79:M927-M934
Jeotgal, which is widely consumed as a nutritional supplement in Korea, is traditional type of preserved seafood that is prepared by salting and fermenting. Here, we report on the bacterial community structure and diversity of jeotgal obtained from t
Spratelloides atrofasciatus Schultz, 1943 (English name: Small-banded Round Herring) (Japanese name: Ryukyu-kibinago) (Okinawan local name: Baka-jyako, Sururu, Sururugwa) (Fig. 1 A, B, Table 1) Spratelloides atrofasciatus Schulz 1943: 8, fig. 1 (type
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2d6c02da840e493ad635e916e66f57df