Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Spondias purpúrea"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miller, Allison J., Knouft, Jason H.
Publikováno v:
American Journal of Botany, 2006 Dec 01. 93(12), 1757-1767.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4123144
Autor:
Macía, Manuel J., Barfod, Anders S.
Publikováno v:
Economic Botany, 2000 Oct 01. 54(4), 449-458.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4256358
Autor:
Kozioł, Michael J., Macía, Manuel J.
Publikováno v:
Economic Botany, 1998 Oct 01. 52(4), 373-380.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4256113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jéssyca Santos Silva, Thiago Vieira Moraes, Eduardo Valério de Barros Vilas Boas, Clarissa Damiani
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 4; e03942781
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 4; e03942781
Research, Society and Development; v. 9 n. 4; e03942781
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 4, Pp e03942781-e03942781 (2020)
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 4; e03942781
Research, Society and Development; v. 9 n. 4; e03942781
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 4, Pp e03942781-e03942781 (2020)
Due to the complexity of the physiological effects in fruit ripening stages, characterizing volatile compounds helps to decipher changes in color, aroma, firmness, flavor and texture. Solid phase microextraction (SPME) can prevent heating and prevent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d1d5e80ae0848fb142f8a5278abada42
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/2781
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/2781
Autor:
Pereira, Tamires dos Santos, Silva, Virgínia Mirtes de Alcântara, Silva, Lucas Rodolfo Inácio da, Luiz, Márcia Ramos, Santos, Newton Carlos, Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Ribeiro, Victor Herbert de Alcântara, Muniz, Cecília Elisa de Sousa, Eduardo, Raphael da Silva, Silva, Rebeca de Almeida
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 8; e666985565
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e666985565
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e666985565
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e666985565
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e666985565
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of the present work was to determine the theoretical specific mass of buttermilk pulp at different temperatures and maturation stages and to adjust to the data obtained polynomial functions, thus evaluating their mathematical correlatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::dd522a91e5d703f697ac244bfc94516e
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5565
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5565