Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Spoilage fungi"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 9, Pp 131-139 (2024)
Objective: To avoid browning and spoilage caused by microbial growth, there is an urgent need to carry out researches related to the spoilage species of Stropharia rugosoannulata, and to provide a theoretical basis for exploring storage and preservat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ce5d5a53a2f4285b84b01012551096f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shuaibing Zhang, Minghui Zheng, Huanchen Zhai, Ping'an Ma, Yangyong Lyu, Yuansen Hu, Jingping Cai
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 4, Iss 1, Pp 10-17 (2021)
The prevention of fungal spoilage is an essential consideration in wheat storage. Recent studies have revealed that volatile organic compounds (VOCs), possibly with natural fungicidal properties, could be produced from stored wheat grains. In this st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28599ffeacfd4b10bb6b6d310f2169c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luana Virgínia Souza, Rafaela da Silva Rodrigues, Andressa Fusieger, Raiane Rodrigues da Silva, Sidney Rodrigues de Jesus Silva, Evandro Martins, Solimar Gonçalves Machado, Cinzia Caggia, Cinzia Lucia Randazzo, Antonio Fernandes de Carvalho
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 1, p 153 (2022)
Few studies have investigated the diversity of spoilage fungi from the dairy production chain in Brazil, despite their importance as spoilage microorganisms. In the present study, 109 filamentous fungi were isolated from various spoiled dairy product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b51cdf81228a44f6ac62c737524c157d
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 23, p 3843 (2022)
Berry fruits of Capsicum annuum L. cv. “Cacho de Cabra” are used for the manufacture of a traditional pepper powder known as Merkén. In the present study, aflatoxins (AFs) and ochratoxin A (OTA) contamination in berry fruits of C. annuum was det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8786a840faac495ca5c0a670f6aca84c
Autor:
Marcelo Valle Garcia, Esther Garcia-Cela, Naresh Magan, Marina Venturini Copetti, Angel Medina
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Bread and intermediate moisture bakery products are mainly spoiled by yeasts and filamentous fungi. The inoculum load and preservation system used determines their shelf life. To extend the shelf life of such commodities, the use of chemical preserva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95bde8e90c56474f81e6fc8c24420ea9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.