Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Spizzirri, U. Gianfranco"'
Autor:
Spizzirri, U. Gianfranco, Caputo, Paolino, Nicoletti, Rosa, Crupi, Pasquale, D'Ascenzo, Fabrizio, Oliverio Rossi, Cesare, Clodoveo, Maria Lisa, Aiello, Francesca, Restuccia, Donatella
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 126, Issue 1, pp. 347-371.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-11-2022-0984
Autor:
Spizzirri, U. Gianfranco, Notarnicola, Bruno, Astuto, Francesco, Renzulli, Pietro A., Di Capua, Rosa
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 20 December 2024 957
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loizzo, Monica Rosa, Spizzirri, U. Gianfranco, Bonesi, Marco, Tundis, Rosa, Picci, Nevio, Restuccia, Donatella
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2016 213:115-122
Autor:
Restuccia, Donatella, Spizzirri, U. Gianfranco, Parisi, Ortensia I., Cirillo, Giuseppe, Picci, Nevio
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2015 175:143-150
Autor:
Spizzirri, U. Gianfranco1, Puoci, Francesco1, Iemma, Francesca1, Restuccia, Donatella1 donatella.restuccia@unical.it
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Mar2019, Vol. 36 Issue 3, p337-349. 13p. 6 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Restuccia, Donatella, Spizzirri, U. Gianfranco, Puoci, Francesco, Cirillo, Giuseppe, Curcio, Manuela, Parisi, Ortensia I., Iemma, Francesca, Picci, Nevio
Publikováno v:
In Talanta 15 July 2011 85(1):363-369
Autor:
Spizzirri, U. Gianfranco, Parisi, Ortensia Ilaria, Iemma, Francesca, Cirillo, Giuseppe, Puoci, Francesco, Curcio, Manuela, Picci, Nevio
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 20 January 2010 79(2):333-340
Autor:
Iemma, Francesca, Spizzirri, U. Gianfranco, Puoci, Francesco, Muzzalupo, Rita, Trombino, Sonia, Cassano, Roberta, Leta, Sonia, Picci, Nevio
Publikováno v:
In International Journal of Pharmaceutics 2006 312(1):151-157
Publikováno v:
Journal of Analytical Methods in Chemistry. 7/31/2016, p1-10. 10p.