Zobrazeno 1 - 10
of 501
pro vyhledávání: '"Spirulina maxima"'
Autor:
Marciano, Lucas Ioran, Pedro, Guilherme Arantes, dos Santos, Wallyson Ribeiro, Tagliaferro, Geronimo Virginio, Batista, Fabio Rodolfo Miguel, Guimarães, Daniela Helena Pelegrine
Publikováno v:
Pigment & Resin Technology, 2023, Vol. 53, Issue 6, pp. 1008-1016.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/PRT-04-2023-0033
Autor:
Wallyson Ribeiro dos Santos, Matheus Lopes da Silva, Geronimo Virginio Tagliaferro, Ana Lucia Gabas Ferreira, Daniela Helena Pelegrine Guimarães
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 6, Iss 2, Pp 1289-1299 (2024)
Cyanobacteria are microorganisms that grow rapidly in an aquatic medium, showing the capacity of accumulations of biocompounds subsequently converted into value-added biocompounds. The cyanobacterium Spirulina maxima can produce pigments besides accu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9afe775e60542c3b09f2e3cc950fec6
Autor:
Juan Luis Rodríguez Vega, Richard Fredy García Ishimine, Jorge Luis Campos Reyna, Davis Alberto Mejías Pinedo, José Elías Cabrejo-Paredes, César Salvador Sánchez Marín, César Wilson Arellano Sánchez
Publikováno v:
Revista Habanera de Ciencias Médicas, Vol 22, Iss 6, Pp e5160-e5160 (2024)
Introduction: Learning and memory affect many of life's most crucial behaviors, including foraging, predator avoidance, and reproduction. Objective: To determine the effect of Spirulina maxima and Omega 3 essential oil on learning and spatial memory
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ec7a6263777444a9fa3c6c9e9e8af46
Autor:
Amabilis-Sosa Leonel Ernesto, Rodríguez-Mata Abraham Efraím, Baray-Arana Rogelio, Robles-Vega Isidro, Gonzalez-Huitrón Victor Alejandro, López-Pérez Pablo Antonio
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 148-53 (2023)
In this article, the theory of fractional control and state estimation applied to biological science is studied, particularly in hybrid wastewater treatment. For nonlinear systems with stable and known states, an interconnected fractional robust cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dacf7e515c02491c9fed219b852866be
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 24, p 12991 (2023)
Microalgae-based photobioreactors (PBRs) have gained attention as a sustainable solution for indoor air quality (IAQ) control. This study investigates indoor CO2 absorption performance of Spirulina maxima (S. maxima) in NaHCO3-limited cultivation (st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e548572e1863468d8f9c38815150bce8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eleni Galani, Dimitrios Galatis, Kyriaki Tzoka, Vassiliki Papadimitriou, Theodore G. Sotiroudis, Antonios Bonos, Aristotelis Xenakis, Maria D. Chatzidaki
Publikováno v:
Cosmetics, Vol 10, Iss 4, p 102 (2023)
The aim of this study was to formulate nanodispersions to encapsulate antioxidants extracted from olive mill wastewater (OMW) and phycocyanin extracted from Spirulina maxima to act as enhancers for the skin’s protection against UV radiation. For th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2b98e3ff6494cad800ad2586a6baab9
Autor:
Eduardo Osel Olvera-Roldán, José Melesio Cristóbal-Luna, Yuliana García-Martínez, María Angélica Mojica-Villegas, Ricardo Pérez-Pastén-Borja, Gabriela Gutiérrez-Salmeán, Salud Pérez-Gutiérrez, Rosa Virginia García-Rodríguez, Eduardo Madrigal-Santillán, José A. Morales-González, Germán Chamorro-Cevallos
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 4, p 722 (2023)
Arthrospira (Spirulina) maxima (SM) is a cyanobacterium that has a long history of being used as human food. In recent years, several investigations have shown its beneficial biological effects, among which its antioxidant capacity has been highlight
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b442e32dd1c4aa59050248b2f09455c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.