Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Spirulina culture"'
Publikováno v:
Agronomie Africaine; Vol. 34 No. 1 (2022); 155-165
La spiruline, complément alimentaire par excellence, est une algue très riche en protéines, en vitamines et en éléments minéraux, mais sa production demeure encore artisanale et très peu pratiquée au Niger. C’est ainsi, qu’un essai de pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Güneş, Suna Seda
Bu çalısmada, cilt kremi olarak gelistirilecek Spirulina platensisham ekstrakt katkılı cilt kremlerinin hücre kültürleri üzerinde in vitroolarak sitotoksik, genotoksik ve yara iyilesmesi çalısmaları yapılmıstır.Mikroalgler ve mavi-yesil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2727f383bc3980079ddc8c0df7b287d2
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/378691
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/378691
Autor:
Kiliç, Cenker
Bu çalışmada Çanakkale iklim koşullarında Spirulina platensis Geitler'in kuru ağırlık, klorofil a, absorbans, % geçirgenlik, filament uzunluğu gibi büyüme özellikleri ve fikosiyanin, yağ asidi, protein miktarı gibi biyokimyasal özell
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::9885901f3f4e93abe6414cd9d3e1b4be
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/604138
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/604138
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.