Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Spine grape"'
Autor:
Chengchun Lai, Jing Zhang, Gongti Lai, Liyuan He, Heng Xu, Siyu Li, Jianmei Che, Qi Wang, Xuefang Guan, Juqing Huang, Pufu Lai, Guixin Chen
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background Spine grape (Vitis davidii) is a promising source of high-quality anthocyanins, with vast potential for application in food, pharmaceutical, and cosmetic industries. However, their availability is limited by resource constraints.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dae433a326c94af1a121499f17778b4e
Autor:
Bingbing Duan, Wei Chang, Leqi Zhang, Mingyuan Zheng, Chenxing Su-Zhou, Hasmik Merkeryan, Meilong Xu, Xu Liu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101777- (2024)
Aging is an important process for improving wine and brandy quality. In this study, the chemical characterization and sensory properties of spine grape brandies were compared after aging with various species of wood chips, including French oak (FO),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bc85021d3dc42a6994802c613e0a560
Publikováno v:
Food Innovation and Advances, Vol 2, Iss 2, Pp 95-105 (2023)
Not from concentrate (NFC) fruit juice is the crucial clean label ingredient for new-style tea-making due to its pleasant color and fresh aroma. Here, we compared the effects of mild heating (MH) and high pressure processing (HPP) on physicochemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/caca9d34f5d94957994d5806c42430c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaoli Zhang, Qiang Liu, Shengyang Niu, Chonghuai Liu, Xiucai Fan, Ying Zhang, Lei Sun, Jianfu Jiang
Publikováno v:
HortScience, Vol 57, Iss 10 (2022)
Spine grape (Vitis davidii Foëx), an important wild grape species in South China, has gained attention because of its health-promoting effects and use in the wine industry. Fruit quality plays an important role in determining the quality of wine; ho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33576a6fab794f7c9ba87ee35d4cfd23
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 10, Iss 3, Pp 335-344 (2021)
Spine grape (Vitis davidii Foex.) is an important wild grape species native to China. Fifteen red spine grape clones and three red Vitis vinifera grape varieties were used to evaluate the differences in the anthocyanin profiles and color properties o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2c55effad284466a54e10f7e669666b
Autor:
Xiaofeng Wei, Uwamahoro Francoise, Minyang Qin, Qiuchong Chen, Yumeng Li, Xiangyu Sun, Yu-Lin Fang
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 367-374 (2020)
The methanol content is an important indicator in determining the quality of wine. The effects of material quality, fermentation conditions and storage containers on the formation of methanol and other substances in winemaking process were studied. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98fc38a23bc84e1892398a59c1385cfb