Zobrazeno 1 - 10
of 2 401
pro vyhledávání: '"Sphyraena barracuda"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosmasita Rosmasita, Tengku Muhammad Ghazali, Dian Fitria Manurung, Emma Suri Yanti Siregar, Irwan Limbong, Filla Simanjuntak, Hensamuel Situmeang
Publikováno v:
Abdimas: Jurnal Pengabdian Masyarakat Universitas Merdeka Malang, Vol 7, Iss 1, Pp 103-112 (2022)
Barracuda Fish in the Central Tapanuli region is known as Teter Fish (Sphyraena barracuda) which is still relatively cheap and easy to get throughout the year. Teter fish has many health benefits, but not everyone likes this fish. Based on this, vari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/364254a278464256ad21f29279ce4d9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food and Pharmaceutical Sciences, Pp 471-480 (2021)
Food spoilage during storage occurs physically, chemically and biologically which is related to the activity of bacteria. One of the natural preservation that is currently developing is the application of edible coating on perishable food, such as fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64c13b3b9dc9436fb5094d0e376b001a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Ecology Progress Series, 2013 Jan . 474, 227-242.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24891426
Autor:
Auster, Peter J., Grenda, David, Godfrey, Jeff, Heupel, Eric, Auscavitch, Steven, Mangiafico, Joseph
Publikováno v:
Southeastern Naturalist, 2011 Jan 01. 10(3), 563-569.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41262937
Autor:
Rasegaran, Leshanthiy A/P K Santhi, Jaziri, Abdul Aziz, Abdul Aziz, Ahmad Hazim, Shapawi, Rossita, Mohd Mokhtar, Ruzaidi Azli, Noordin, Wan Norhana Md., Nurdiani, Rahmi, Huda, Nurul
Publikováno v:
International Journal on Advanced Science, Engineering & Information Technology; 2024, Vol. 14 Issue 4, p1305-1311, 7p
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. 14:415-420