Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Sperlinga, E."'
Autor:
Pannitteri, C., Continella, A., Lo Cicero, L., Gentile, A., La Malfa, S., Sperlinga, E., Napoli, E.M., Strano, T., Ruberto, G., Siracusa, L.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2017 230:441-447
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2008, Vol. 20 Issue 3, p351-364. 14p. 8 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.