Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Spent brewer yeast"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria João Martins, Cláudia Marques, Conceição Calhau, Joana Pereira, Manuela Amorim, Luísa Guardão, Helder Pinheiro, Manuela Pintado, Daniel C. Moura, Hugo Osório
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Numerous studies have investigated dietary approaches to prevent chronic lifestyle-related diseases, including hypertension. Spent brewer’s yeast is the second largest byproduct originated by the brewing industry and it deserves considerable attent
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.