Zobrazeno 1 - 10
of 1 709
pro vyhledávání: '"Spent brewer's yeast"'
Autor:
Ciobanu, Livia Teodora1,2 (AUTHOR) ileana.farcasanu@chimie.unibuc.ro, Constantinescu-Aruxandei, Diana1 (AUTHOR) diana.constantinescu@icechim.ro, Farcasanu, Ileana Cornelia2 (AUTHOR), Oancea, Florin1,3 (AUTHOR) diana.constantinescu@icechim.ro
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Dec2024, Vol. 25 Issue 23, p12655. 26p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berzosa, Alejandro, Marín-Sánchez, Javier, Delso, Carlota, Sanz, Jorge, Álvarez, Ignacio, Sánchez-Gimeno, Cristina, Raso, Javier
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2024 94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kalinina I; Department of Food and Biotechnology, South Ural State University (National Research University), 76 Lenin Avenue, Chelyabinsk 454080, Russia., Fatkullin R; Department of Food and Biotechnology, South Ural State University (National Research University), 76 Lenin Avenue, Chelyabinsk 454080, Russia., Naumenko N; Department of Food and Biotechnology, South Ural State University (National Research University), 76 Lenin Avenue, Chelyabinsk 454080, Russia., Popova N; Department of Food and Biotechnology, South Ural State University (National Research University), 76 Lenin Avenue, Chelyabinsk 454080, Russia., Stepanova D; Faculty of Biotechnologies (BioTech), ITMO University, Kronverksky Prospekt, 49, lit. A, Saint Petersburg 197101, Russia.
Publikováno v:
International journal of food science [Int J Food Sci] 2024 Nov 16; Vol. 2024, pp. 7593352. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 16 (Print Publication: 2024).
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. Dec2022, Vol. 46 Issue 2, p141-153. 13p.
Autor:
Dumitrașcu, Loredana1 (AUTHOR) loredana.dumitrascu@ugal.ro, Lanciu Dorofte, Andreea1 (AUTHOR), Grigore-Gurgu, Leontina1 (AUTHOR), Aprodu, Iuliana1 (AUTHOR) iuliana.aprodu@ugal.ro
Publikováno v:
Molecules. May2023, Vol. 28 Issue 9, p3763. 15p.