Zobrazeno 1 - 10
of 720
pro vyhledávání: '"Spengler B"'
Publikováno v:
In International Journal of Mass Spectrometry May 2017 416:1-19
Autor:
Seidel, L., Albuquerque, W., Happel, K., Ghezellou, P., Gand, M., Spengler, B., Zorn, H., Will, F., Schweiggert, R.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 1/31/2024, Vol. 72 Issue 4, p1938-1948, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fingerhut, M.A., Henrich, L., Lauber, C., Broel, N., Ghezellou, P., Karrer, D., Spengler, B., Langfelder, K., Stressler, T., Zorn, H., Gand, M.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-217-S3-217, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.