Zobrazeno 1 - 10
of 221 725
pro vyhledávání: '"Spelt A"'
Autor:
Roger Saul
A sensational bread cookbook devoted to the grain-of-the-moment—spelt—written by an expert in this wholesome, delicious, and versatile ingredient. Spelt is becoming the go-to grain due to its nutritional benefits. The Romans called spelt their
Autor:
Roger Saul
Spelt is becoming the go-to grain due to its nutritional benefits. The Romans called spelt their'Marching Grain'because of its high energy content. It is generally higher in protein, easier to digest and has a much broader spectrum of nutrients than
Autor:
Đuričin, Sonja1 sonja.djuricin@ien.bg.ac.rs, Gregoric, Enike2 enikagregoric@gmail.com, Savic, Sladjana3 bonita.sladja@gmail.com, Matovic, Gordana4 matovic.gordana@gmail.com, Jovanovic, Olivera5 olivera.jovanovic@ien.bg.ac.rs
Publikováno v:
Economics of Agriculture / Ekonomika Poljoprivrede. Jan-Mar2024, Vol. 71 Issue 1, p99-119. 21p.
Autor:
Palomino, Carmen1 (AUTHOR) ge1pasam@uco.es, Cabrera, Adoración1 (AUTHOR) ge1cabca@uco.es
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Nov2023, Vol. 24 Issue 22, p16041. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Górski, Rafał1 (AUTHOR) rafal.gorski@pansim.edu.pl, Rosa, Robert2 (AUTHOR) robert.rosa@uws.edu.pl, Niewiadomska, Alicja3 (AUTHOR) alicja.niewiadomska@up.poznan.pl, Wolna-Maruwka, Agnieszka3 (AUTHOR) agnieszka.wolna-maruwka@up.poznan.pl, Płaza, Anna2 (AUTHOR) anna.plaza@uws.edu.pl
Publikováno v:
Agronomy. Apr2024, Vol. 14 Issue 4, p752. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nina Osokina, Kateryna Kostetska, Olena Herasymchuk, Hryhorii Podpriatov, Volodymyr Piddubnyi
Publikováno v:
Наукові горизонти, Vol 27, Iss 3, Pp 64-72 (2024)
Since spelt grain is one of the most promising non-conventional types of plant material for healthy food products, it is important to investigate environmentally friendly technologies for post-harvest processing of this crop. The purpose of this stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d45f5c01f5b24dc29a306f500d8809e1