Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Spanjersberg, M.Q.I."'
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2007 45(1):49-54
Autor:
Spanjersberg, M.Q.I.1 (AUTHOR) marielle.spanjersberg@tno.nl, Knulst, A.C.2 (AUTHOR), Kruizinga, A.G.1 (AUTHOR), Van Duijn, G.3 (AUTHOR), Houben, G.F.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2010, Vol. 27 Issue 2, p169-174. 6p. 4 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
Jedrychowski, L.Wichers, H.J., Chemical and biological properties of food allergens, 387-397
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f4e5b1017936c48e2feb915b0fd045d3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:b566e6e9-0d5e-4cf5-b62b-e2cc18e0b423
http://resolver.tudelft.nl/uuid:b566e6e9-0d5e-4cf5-b62b-e2cc18e0b423
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.