Zobrazeno 1 - 10
of 469
pro vyhledávání: '"Spagna, G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2007 41(5):570-575
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Palmeri, R, Monteleone, JI, Barbera, AC, Maucieri, C, TODARO, Aldo, Giannone, Virgilio, Spagna, G.
In recent years, considerable interest has been shown in the functional properties of foods, and a relevant role has been played by phenolic compounds, able to scavenge free radicals. A more sustainable agriculture has to emerge to guarantee food sup
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::4f179d55992e8655d5a57b2c4f247519
http://hdl.handle.net/10447/189534
http://hdl.handle.net/10447/189534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Process Biochemistry 2000 36(1):93-102
Le Operazioni Unitarie (OU) costituiscono gli stadi fondamentali (o elementi base) del flow-sheet di un processo produttivo. Le OU fondamentali comuni a più processi si basano sugli stessi principi, relativi a fenomeni chimico-fisici e biologici, e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::9eaa3a8ab285cd36c57b3326feda6977
http://hdl.handle.net/10447/124754
http://hdl.handle.net/10447/124754
Autor:
Spagna, G.1 spggnn@iol.it, Barbagallo, R. N.1 guiding@tiscalinet.it, Todaro, A.1, Durante, M. J.1,2, Pifferi, P. G.1,3
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2003, Vol. 15 Issue 3, p337-346. 10p. 4 Graphs.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2001, Vol. 13 Issue 2, p173. 16p. 4 Charts, 4 Graphs.