Zobrazeno 1 - 10
of 218
pro vyhledávání: '"Space food"'
Autor:
Luigi Gennaro Izzo, Christophe El Nakhel, Youssef Rouphael, Simona Proietti, Gabriele Paglialunga, Stefano Moscatello, Alberto Battistelli, Maurizio Iovane, Leone Ermes Romano, Stefania De Pascale, Giovanna Aronne
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
IntroductionLong-duration missions in outer Space will require technologies to regenerate environmental resources such as air and water and to produce food while recycling consumables and waste. Plants are considered the most promising biological reg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/718f1bae77f94312a189b1a025236701
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 12 (2021)
Introduction: Recently, bile acids (BAs) are increasingly being considered as unique metabolic integrators and not just for the cholesterol metabolism and absorption of dietary lipids. Human BAs profiles are evolved to be individual under different e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0433921edef740ed99192ec7d1c6994d
Publikováno v:
経営・情報研究 多摩大学研究紀要 = Tama University Journal of Management and Information Sciences. 27:243-246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Varese, Erica, Cane, Paola
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 11, pp. 2448-2461.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2017-0216