Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Soymilk residues (okara)"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 1, Pp 155-163 (2017)
In this study, the food-grade fungal strain DCY-1 was isolated from Chinese traditional fermented soymilk residues (okara) and identified as Actinomucor elegans. The novel strain was used in the solid-state fermentation (SSF) of okara to improve thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71b83686d38a4d43b07d1f262e751c4a
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 15, Iss 1, Pp 155-163 (2017)
In this study, the food-grade fungal strain DCY-1 was isolated from Chinese traditional fermented soymilk residues (okara) and identified as Actinomucor elegans. The novel strain was used in the solid-state fermentation (SSF) of okara to improve thei
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.