Zobrazeno 1 - 10
of 16 710
pro vyhledávání: '"Soybean seedlings"'
Autor:
Xie, Fuchun1,2 (AUTHOR) a02180261@neau.edu.cn, Liu, Yujiao2 (AUTHOR) s230502043@neau.edu.cn, Zhao, Qianhan2 (AUTHOR) b230501023@neau.edu.cn, Liu, Xiashun2 (AUTHOR) s230501001@neau.edu.cn, Wang, Chen2 (AUTHOR) a05210071@neau.edu.cn, Wang, Qinyi2 (AUTHOR) wqy18234214243@163.com, Wei, Qiyun2 (AUTHOR) b210501017@neau.edu.cn, Zhao, Xueying3 (AUTHOR) s210401054@neau.edu.cn, Jiang, Jia2 (AUTHOR), Liu, Rongxu1 (AUTHOR) lyy154@neau.edu.cn, Chen, Yajun3 (AUTHOR) chenyajun622@neau.edu.cn, Cui, Guowen2 (AUTHOR) cgw603@neau.edu.cn, Han, Jianchun1 (AUTHOR) cgw603@neau.edu.cn
Publikováno v:
Agronomy. Aug2024, Vol. 14 Issue 8, p1803. 17p.
Autor:
Zhang, Bo1 (AUTHOR) zbxiha@163.com, Zhao, Dehao1 (AUTHOR), Chen, Changhai2 (AUTHOR) zbxiha@163.com, Li, Jinyang3 (AUTHOR) ljy970118@163.com, Zhang, Wei3,4 (AUTHOR) zhang66wei@163.com, Qi, Liqiang3 (AUTHOR) heavenxiaohuya@163.com, Wang, Siru1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Aug2024, Vol. 14 Issue 8, p1749. 21p.
Autor:
Noor, Javaria1 (AUTHOR), Ahmad, Izhar1 (AUTHOR) izhar.ahmad@icp.edu.pk, Ullah, Abd2 (AUTHOR), Iqbal, Babar3 (AUTHOR) babar@ujs.edu.cn, Anwar, Shazma4 (AUTHOR), Jalal, Arshad5 (AUTHOR), Okla, Mohammad K.6 (AUTHOR), Alaraidh, Ibrahim A.6 (AUTHOR), Abdelgawad, Hamada7 (AUTHOR), Fahad, Shah8 (AUTHOR) shah_fahad80@yahoo.com
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 6/19/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-18. 18p.
Autor:
N. A. Eremina, L. M. Sokolova
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 4, Pp 35-42 (2024)
Relevance. Eating a natural product of seedlings can completely replenish the body with missing vitamins, but there are problems in obtaining seedlings – damage to seeds by a complex of phytopathogens. Obtaining high-quality soy seedlings is an urg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75226703884b4e9296fa66d8fb5c6e7a
Autor:
Maksym Kolesnikov, Yuliia Paschenko
Publikováno v:
Біологічні студії, Vol 18, Iss 4, Pp 61-78 (2024)
Background. Salinity is one of the most important factors affecting the growth and productivity of plants. It creates stressful conditions for legumes at the initial phases of ontogenesis. The prospects of exogenous α-tocopherol usage to increase th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5aa853b78644efbb3d3287bf02ceac9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.