Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Soybean protein isolates"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 152-158 (2024)
To investigate the effects of nitrogen source nutrients on the growth and metabolism of Lactobacillus rhamnosus GG (LGG), this study used soybean protein isolates (dSPI) and soybean peptides (dPEP) from simulated gastrointestinal digestion as raw mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc8b71d9ed7a4bdfbb2657f4b5ff5bb9
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100662- (2024)
Soybean protein isolates and their hydrolysates are considered as one of the most high-quality proteins among plant proteins, and current research has shown that they have potential probiotic functions. The purpose of this study was to investigate th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e4b822ee8da44679457061776eb22ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yueyi Dang, Jing Ren, Ying Guo, Qinghua Yang, Jibao Liang, Rui Li, Rui Zhang, Pu Yang, Xiaoli Gao, Shuang-kui Du
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100689- (2023)
The structural, functional properties of protein isolated from small-seeded soybeans were investigated and characteristics of tofu were studied. Small-seeded soybean protein had obvious α', α, β, acidic and basic subunits bands and two endothermic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fbba74ace994438a00f289effc6efc7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 77, Iss , Pp 104335- (2021)
The purpose of this study was to investigate whether soybean protein isolates (SPIs2 PEP: soybean peptides; dPEPs: digested soybean peptides; SPIs: soybean protein isolates; dSPIs: digested soybean protein isolates; MRS: Man Rogosa Sharpe broth; LN:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcdac8071c8f4ba397c454153b403b7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.