Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Soybean molasses"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magdalena Rakicka-Pustułka, Patrycja Ziuzia, Jan Pierwoła, Kacper Szymański, Magdalena Wróbel-Kwiatkowska, Zbigniew Lazar
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 10 (2022)
Yarrowia lipolytica yeast are able to produce kynurenic acid—a very valuable compound acting as a neuroprotective and antioxidant agent in humans. The recent data proved the existence of the kynurenine biosynthesis pathway in this yeast cells. Due
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2d521845a764a0ea8836496916a0f94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucas Caldeirão Rodrigues Miranda, Rodrigo José Gomes, José Marcos Gontijo Mandarino, Elza Iouko Ida, Wilma Aparecida Spinosa
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 58, Iss 1, Pp 84-90 (2020)
Soybean molasses is a by-product from the production of protein concentrate from soybean meal that predominantly contains sugars, with sucrose as the major component. In Brazil, soybean molasses is used for animal feed or it is discarded, although so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8da52955bdc5463994436d9bb29a2590
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 2, p 514 (2021)
Concerning the increasing global demand for food and accumulation of huge amounts of biomass waste from the agro-food industry whose manipulation is usually inadequate, the potential of livestock to convert by-products as alternative feed ingredients
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d6149b8b8f4458395bb61aa5b649155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.