Zobrazeno 1 - 10
of 249
pro vyhledávání: '"Soybean leaves"'
Autor:
Hee Yul Lee, Ji Ho Lee, Du Yong Cho, Kyeong Jin Jang, Jong Bin Jeong, Min Ju Kim, Ga Young Lee, Mu Yeun Jang, Jin Hwan Lee, Kye Man Cho
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101999- (2024)
Isoflavone-enriched soybean leaves (IESLs) were processed for drying, steaming, and fermentation, and bioactive compounds and biological activities were analyzed. During food processing, the content of fatty acids, water-soluble vitamins, total pheno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0eb4b74b0d0341028923f42aa20a4ba3
Autor:
Lee, Hee Yul a, 1, Lee, Ji Ho a, 1, Cho, Du Yong a, Jang, Kyeong Jin a, Jeong, Jong Bin a, Kim, Min Ju a, b, Lee, Ga Young a, Jang, Mu Yeun a, Lee, Jin Hwan c, ⁎, Cho, Kye Man a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Publikováno v:
Laboratory Animal Research, Vol 40, Iss 1, Pp 1-6 (2024)
Abstract Phytoestrogens, such as isoflavones, are known for their capacity to simulate various physiological impacts of estrogen in the human body. Our research evaluated the effects of isoflavone-enriched soybean leaves (IESL) on collagen fiber loss
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa7e9aa6dd7b412890ffc5b5be633a01
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 4, p 806 (2024)
In this paper, hyperspectral imaging technology, combined with chemometrics methods, was used to detect the nitrogen content of soybean leaves, and to achieve the rapid, non-destructive and in situ detection of the nitrogen content in soybean leaves.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff05786f1c2240cf8f0e31aaec2d9e47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 43, Iss , Pp 165-172 (2018)
Dietary isoflavones have been gaining increased interest in the field of functional foods due to their ability to ameliorate several postmenopausal symptoms. Using ovariectomized (OVX) rats supplemented with isoflavone-enriched soybean leaves (IESLs)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c0953d898ae4ea285afba0fec9639ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.