Zobrazeno 1 - 10
of 18 339
pro vyhledávání: '"Soybean leaves"'
Autor:
Zhang, Yakun1 (AUTHOR) 211430030219@stu.haust.edu.cn, Guan, Mengxin1 (AUTHOR) 201430030211@stu.haust.edu.cn, Wang, Libo2 (AUTHOR) lbwang0728@haust.edu.cn, Cui, Xiahua3 (AUTHOR) cuixh23@mails.jlu.edu.cn, Li, Tingting1 (AUTHOR) zhangfu@haust.edu.cn, Zhang, Fu1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Apr2024, Vol. 14 Issue 4, p806. 15p.
Autor:
Lee, Hee Yul a, 1, Lee, Ji Ho a, 1, Cho, Du Yong a, Jang, Kyeong Jin a, Jeong, Jong Bin a, Kim, Min Ju a, b, Lee, Ga Young a, Jang, Mu Yeun a, Lee, Jin Hwan c, ⁎, Cho, Kye Man a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hee Yul Lee, Ji Ho Lee, Du Yong Cho, Kyeong Jin Jang, Jong Bin Jeong, Min Ju Kim, Ga Young Lee, Mu Yeun Jang, Jin Hwan Lee, Kye Man Cho
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101999- (2024)
Isoflavone-enriched soybean leaves (IESLs) were processed for drying, steaming, and fermentation, and bioactive compounds and biological activities were analyzed. During food processing, the content of fatty acids, water-soluble vitamins, total pheno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0eb4b74b0d0341028923f42aa20a4ba3
Autor:
Pan, Yuhu1 (AUTHOR), Shi, Jianning1 (AUTHOR), Li, Jianyu1 (AUTHOR), Zhang, Rui2 (AUTHOR), Xue, Yingbin2 (AUTHOR), Liu, Ying1 (AUTHOR) liuying85168@gdou.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. May2024, Vol. 25 Issue 10, p5341. 23p.
Publikováno v:
Laboratory Animal Research, Vol 40, Iss 1, Pp 1-6 (2024)
Abstract Phytoestrogens, such as isoflavones, are known for their capacity to simulate various physiological impacts of estrogen in the human body. Our research evaluated the effects of isoflavone-enriched soybean leaves (IESL) on collagen fiber loss
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa7e9aa6dd7b412890ffc5b5be633a01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.