Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Soybean Germ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 18, p 4079 (2020)
The stability of soybean germ phytosterols (SGPs) in different lipid matrixes, including soybean germ oil, olive oil, and lard, was studied at 120, 150, and 180 °C. Results on the loss rate demonstrated that SGPs were most stable in olive oil, follo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7379a1563ad14edd852184e2941773a2
Autor:
Tohru Motoki, Kazuhisa Honda, Sanshiro Saitoh, Hisashi Kataoka, Toshiro Sato, Hiroshi Kamisoyama, Shin Hasegawa
Publikováno v:
The Journal of Poultry Science, Vol 49, Iss 4, Pp 282-290 (2012)
In this study, we investigated the effects of dietary soybean-germ protein (SGP) on abdominal fat accumulation in growing broiler chickens. A total of 24 seven day-old male broiler chicks were allocated to two cages and fed a control diet or a SGP di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c87467b5fb79442a934ffabaf7ed5440
Autor:
Sompong Sruamsiri
Publikováno v:
Maejo International Journal of Science and Technology, Vol 2, Iss 03, Pp 568-576 (2008)
Soybean by-products (soybean germ, soybean milk residue, soybean hull, soybean pod husk and soybean stem) were subjected to proximate analysis, and in vitro digestibility of DM (IVDMD), ADF (IVADFD) and NDF (IVNDFD) were determined after digesting th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1069408ed4464e4ca17702e24244a087
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules
Volume 25
Issue 18
Molecules, Vol 25, Iss 4079, p 4079 (2020)
Volume 25
Issue 18
Molecules, Vol 25, Iss 4079, p 4079 (2020)
The stability of soybean germ phytosterols (SGPs) in different lipid matrixes, including soybean germ oil, olive oil, and lard, was studied at 120, 150, and 180 °
C. Results on the loss rate demonstrated that SGPs were most stable in olive oi
C. Results on the loss rate demonstrated that SGPs were most stable in olive oi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.