Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Soy protein hydrolysate"'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2025 291
Autor:
Artorn Anuduang, Sakaewan Ounjaijean, Rewat Phongphisutthinant, Pornsiri Pitchakarn, Supakit Chaipoot, Sirinya Taya, Wason Parklak, Pairote Wiriyacharee, Kongsak Boonyapranai
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3041 (2024)
The non-enzymatic conjugation of peptides through the Maillard reaction has gained attention as an effective method to enhance biological functions. This study focuses on two conjugate mixtures: crude soy protein hydrolysate (SPH) conjugated with man
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b38895dbe3f742e3af410f82fc9a3fe6
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract Background An increased level of the dietary protein alters the colonic microbial community and metabolic profile of pigs, but it remains unclear whether this leads to colonic inflammation and impairs barrier function in growing pigs. Result
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/768383e2a5764a7d8a2e42fdc51963d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
High animal protein intake increases hepatic lipid deposition and the risk of diabetes. However, the effects of high plant protein (HPP) intake on glycaemic responses and hepatic lipid metabolism in healthy people, as well as the underlying mechanism
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae1c58e558d145f4a511d4e8f75aff15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pavlović Neda V., Jovanović Jelena R., Đorđević Verica B., Balanč Bojana D., Bugarski Branko M., Knežević-Jugović Zorica D.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 74, Iss 5, Pp 327-339 (2020)
Soy proteins known for their high nutritional value and pronounced techno-functional properties, can be hydrolyzed by using proteolytic enzymes and thus converted into hydrolysates rich in di-, tri- and oligopeptides. The resulting peptides are carri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c377195d34974ef9adeb895d643d26b3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.