Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"Soy peptide"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 121, Iss , Pp 106432- (2024)
Calcium deficiency is considered widespread globally, and discovering calcium with high bioavailability is one of the keys to solving calcium deficiency. This study prepared a calcium delivery system with chitosan and soy peptide and investigated its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af59ee89ab8b402eaf0526700e5af16e
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 3, Pp 94-101 (2024)
为提高大豆肽纳米颗粒(SPN)Pickering乳液稳定性,以大豆肽聚集体为原料,采用超声法制备SPN,对超声时间进行了优化;在SPN体系中引入大豆分离蛋白(SPI)构建复合乳化剂,研究不同乳化
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfd60ab7598148a7b0ede210d39b6213
Autor:
Song, Xueying a, b, Xu, Zhenqiu a, b, Sun, Huaxing a, b, Cao, Chenchen a, b, Chang, Shuaiqi a, b, Su, Guowan a, b, ⁎, Zhang, Jianan a, b, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2025 468
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hatsumi Ueoka, Yoshiyuki Fukuba, Masako Yamaoka Endo, Toshio Kobayashi, Hironobu Hamada, Hideaki Kashima
Publikováno v:
Journal of Physiological Anthropology, Vol 41, Iss 1, Pp 1-7 (2022)
Abstract Background This study aims to compare the effects of soy protein isolate (SPI) and soy peptide (PEP) preload 30 min before a 75-g oral glucose tolerance test (OGTT) on the gastric emptying rate, plasma insulin, and blood glucose responses. M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/505745a955e249d796529c0867a076c7
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 4, Pp 59-65 (2020)
This paper reviews the development trend and prospect of sports nutrition market,as well as the research advance and functions of soy peptide,wheat peptide and collagen peptide in sports nutrition.The functions mainly include offering the require
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3744e15cfad4594afdc675ff737c07c
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 14, Pp 2145-2153 (2019)
Masakazu Imaoka,1–4 Hidetoshi Nakao,1,2 Misa Nakamura,1,2 Fumie Tazaki,1,2 Motohiro Maebuchi,5 Masahisa Ibuki,5 Masatoshi Takeda1,2 1Department of Rehabilitation, Osaka Kawasaki Rehabilitation University, Kaizuka, Osaka 597-0104, Japan; 2Cognitive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3ac87e77ed344c9998bdeb8eea1836e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 75, Iss , Pp 104231- (2020)
The aim of this study was to assess the effect of soy protein and soy peptide on skin repair process in male Wistar rats. Soy protein and soy peptide were administered orally by gavage to the rats post-operatively for 16 days. The supplementation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f129a3bc0a6d4ec883fcdecb4b94e183